27.12.2018

NYKYHETKI

Sähköiset taloushallinnon palvelut ja kassan hallinta siirtävät yrityksesi talouden nykyaikaan

Nykyhetki pähkinänkuoressa


  • Paperiton kirjanpito osana kokonaisvaltaista yrityksesi talouden hoitoa

Hyödyt


  • Ei enää laskupohja-Exceleitä, viitenumeroiden naputtelua verkkopankkiin eikä hävinneitä kuitteja, vaan ajantasainen tieto käytettävissä olevasta rahamäärästä – saamiset ja velat huomioiden. Kun oikeasti tiedät käytettävissä olevan rahamäärän, pystyt selkeästi vähentämään riskejä ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ripeästi. Pystyt hoitamaan yrityksesi paperiasioita, vaikka taksin takapenkillä; esim. kännykällä on mahdollista kuvata ja siirtää kuitit sähköiseen ympäristöön ja hyväksyä ostolaskut maksuun. Työajastasi kuluu entistä vähemmän aikaa tuottamattomiin rutiinitöihin, mikä parantaa yrityksesi kannattavuutta ja asiakaspalvelua.

Sopivin valinta


  • Sinulle joka haluat siirtää yrityksesi talouden nykyaikaan ja vähentää yrityksesi tuottamaa hiilijalanjälkeä. Haluat käyttää oman aikasi liiketoimintasi pyörittämiseen ja arvostat sitä, että yrityksesi kirjanpito ja taloudenhoito ovat osaavassa, aikaansa seuraavassa tilitoimistossa.

Palvelukokonaisuus on


  • Yrityksesi kaikkien talouteen liittyvien toimintojen (myyntilaskutus, ostolaskujen vastaanotto ja maksaminen, palkanlaskenta, kirjanpito, viranomaisilmoitukset) hoitaminen samassa verkkoympäristössä yhdessä meidän kanssamme. Yhteisellä palvelusopimuksella olemme määrittäneet keskinäisen työnjaon ja tarvittaessa vastuuroolien muuttaminen on helppoa ja nopeaa. Meille on tärkeintä, että Sinä onnistut liiketoiminnassasi ja myös ymmärrät, mitä yrityksessäsi tapahtuu. Autamme Sinua pysymään ajan tasalla sekä ohjeistamme ja tuemme Sinua toiminnassasi. Emme ole pelkästään kirjanpitäjiä, vaan kumppani, jonka puoleen voit kääntyä niin hyvässä kuin pahassa. Katsomme yritystäsi aina kokonaisuutena ja autamme Sinua selviytymään yrittäjyyden haasteista.